Strandbungalow Nederland

Willy Noordburg Strandbungalows – de beste strandbungalows van Nederland

Voor de beste strandbungalow van Nederland moet je bij Willy Noordburg Strandbungalows zijn. We hebben niet alleen een aanbod van mooie bungalows op een toplocatie in de duinen van Katwijk, maar zorgen er ook voor dat alles aanwezig is, zodat jij zo min mogelijk hoeft mee te nemen op vakantie. Met de ligging van de strandbungalows stap je zo de Noordzee in, en kun je daarnaast van alles beleven met de verschillende activiteiten die het gebied te bieden heeft. Het is de ideale strandbungalow in Nederland.

Een huisje in Katwijk aan Zee huren

Uit eten bij Willy Noord

Heb je echter geen zin om te koken? Dan kun je gewoon gebruik maken van de services van Willy Noord. Het nabijgelegen strandpaviljoen biedt namelijk zowel ontbijt als diner aan. Zo kun je genieten van jouw strandbungalow in Nederland zonder ook maar een beetje afwas te hoeven doen.

Ideale ligging

De strandbungalows beschikken daarnaast over een centrale ligging, waardoor jij je nooit hoeft te vervelen. Jouw strandbungalow in Nederland ligt vlakbij Den Haag en Leiden, twee steden die ideaal zijn om een leuk uitstapje naar toe te maken. Ook ligt de strandbungalow in een van de mooiste duingebieden van Nederland.

Neem dus snel contact op met ons om te kijken of er nog een plekje voor jou vrij is.