Strandhuisje huren Katwijk

Een strandhuisje huren in Katwijk

Wil je een strandhuisje huren in Katwijk met uitzicht op de Noordzee? Wacht dan niet langer en bel naar ons, Willy Noord Strandbungalows. Met een mooie ligging in het duingebied van het badplaatsje waan je jezelf even ergens anders dan in Nederland. Voor een schappelijke prijs kun je bij ons een paar dagen of zelfs voor een hele week een strandhuisje huren in Katwijk. Door de zeelucht en de mooie omgeving kun je even helemaal tot rust komen. De perfecte plek om jouw eigen rustmomentje aan zee even in te plannen.

Accommodatie

Bij het huren van ons strandhuisje in Katwijk krijg je een goede accommodatie die alles heeft om jouw vakantie zo comfortabel mogelijk te maken. Zowel de slaapkamers als de keuken bezitten de nodige elementen om je in jouw eet- en slaapbehoeften te voorzien. Dit geeft het voordeel dat jij jouw auto niet vol hoeft te gooien met onnodige extra spullen. Alles wat je nodig hebt voor een goede vakantie aan zee is al aanwezig in ons strandhuis. Zo kun je meteen gaan genieten van jouw vrije tijd.

Centraal gelegen

Onze strandhuisjes in Katwijk zijn centraal gelegen in de provincie. Vanuit de bungalows kun je gemakkelijk met de auto een dagje naar Leiden of Den Haag gaan. Daarnaast zijn er ook genoeg andere kleine plaatsjes in de buurt waar je een sloep kunt huren of een andere activiteit kunt doen. Je bent dus niet alleen maar beperkt tot Katwijk.