Haus am strand

Een haus am strand voor jouw korte vakantie

Op zoek naar een haus am strand in de omgeving van Katwijk? Dan moet je bij Willy Noord Strandbungalows zijn. Onze strandhuisjes zijn niet alleen centraal gelegen in de provincie Zuid-Holland en bieden uitzicht op de Noordzee, maar beschikken ook nog eens over alle gemakken. Wij zorgen er graag voor dat jouw vakantie zo zorgeloos mogelijk verloopt. Met tal van activiteiten rondom onze bungalows is er altijd wel wat te doen, maar u kunt ook even helemaal tot rust komen op het strand.

Van alle gemakken voorzien

Ons haus am strand is van alle nodige gemakken voorzien. De bungalow is uitgerust met een uitgebreide keuken en heeft ook wifi en televisie. Daarnaast zijn er ook de openslaande deuren van het strandhuisje, waarmee je direct op het strand komt te staan. En om optimaal van deze schitterende ‘achtertuin’ te kunnen genieten, heeft ieder strandhuis ligstoelen en ligbedden staan om lekker te kunnen luieren. Kom je er een aantal tekort? Dan kun je altijd nog bij ons strandpaviljoen Willy Noord extra ligbedden huren om het iedereen gemakkelijk te maken.

Ons haus am strand is ook nog eens omgeven door een schitterend wandelgebied, pal in de Noordduinen van Katwijk. Het is dus handig om jouw wandelschoenen mee te nemen op vakantie om zo te kunnen genieten van de prachtige natuur.

Reserveren

Bent u enthousiast geworden over ons haus am strand? Dan kunt u eenvoudig online uw huisje reserveren. Indien u nog vragen heeft, kunt u ons natuurlijk altijd even bellen.