Overnachten op het strand

Overnachten op het strand in een strandbungalow van Willy Noord

In de strandbungalows van Willy Noord kun je heerlijk overnachten op het strand in het duingebied van Katwijk. In een rustige omgeving met prachtige natuur heb je even de tijd om weer helemaal tot jezelf te komen. Je kunt niet alleen voor een weekend, midweek of hele week bij ons uitwaaien, maar hebt ook genoeg in de omgeving om te ontdekken en te bezichtigen. Met één van onze strandhuisjes is de ideale strandvakantie in het binnenland binnen handbereik.

Zelf koken of buiten de deur

Als je gaat overnachten op het strand, heb je alles in de bungalow tot jouw beschikking om deze overnachting zo aangenaam mogelijk te maken. Met een volledig ingerichte keuken kun je zelf gewoon koken waar jij zin in hebt en hoef je niet allemaal onnodige keukenapparatuur mee te nemen naar jouw vakantiehuisje. Maar je kunt er ook voor kiezen om tijdens de vakantie lekker buiten de deur te eten. Het strandpaviljoen van Willy Noord ligt pal naast de strandhuisjes en serveert elke avond een diner met keuze uit een uitgebreid menu.

Boek nu online!

Afhankelijk van de duur van jouw verblijf en het aantal personen waarmee je in een huisje zit, is overnachten op het strand bij ons relatief goedkoop. Wel moet je er rekening mee houden dat de huisjes steeds sneller volgeboekt zijn naarmate het hoogseizoen nadert. Wees er dus op tijd bij en neem nu alvast contact op met ons om jouw strandvakantie te boeken.