Overnachten Katwijk

Comfortabel overnachten in Katwijk met Willy Noordburg Strandbungalows

Met Willy Noord kun je comfortabel overnachten in Katwijk met een direct uitzicht op de zee. Wij beschikken namelijk over een aantal strandbungalows die rustig tussen de duinen gelegen zijn met een mooi uitzicht op de Noordzee. Gelegen aan de Katwijkse Noordduinen blijf je slapen op één van de mooiste locaties die je kunt vinden in het Nederlandse kustgebied. Je komt er volledig tot rust en kunt genieten van alle accommodaties van de bungalow, zodat je zelf bijna niks hoeft mee te nemen voor een weekendje weg of een korte vakantie in de duinen.

Van alle gemakken voorzien

Om het overnachten in Katwijk zo comfortabel mogelijk te maken, is elke strandbungalow van alle gemakken voorzien. De bungalows bevatten een eigen douche en toilet. De open keuken in het huisje is voorzien van een gasfornuis, koelkast met vriesvak en magnetron. Het aantal bedden kan oplopen tot voor zes personen, waaronder twee gewone slaapkamers en een uitklapbare slaapbank in de woonkamer. Zo wordt er optimaal gebruik gemaakt van de ruimte, en kun je gemakkelijk met zijn allen overnachten in Katwijk.

Activiteiten

Ook zijn er genoeg activiteiten in de omgeving te beleven. Zo kun je op het strand leren golfsurfen van een professionele instructeur, of gaan paardrijden door de duinen. Ook zijn er in de buurt fietsen te huren, waardoor je gemakkelijk het aangrenzende natuurgebied kunt verkennen.

Dus wil je even weg? Pak dan nu de telefoon en bel naar ons, Willy Noordburg Strandbungalows, om heerlijk te overnachten in Katwijk.