Strandbungalow Katwijk

Willy Noord Strandbungalows – De ideale strandbungalow in Katwijk

Met Willy Noord Strandbungalows krijg je gegarandeerd de ideale strandbungalow in Katwijk. Door de mooie ligging en de goede accommodatie waan jij je op vakantie in jouw eigen achtertuin. Je wordt wakker van het ruisen van de Noordzee voor je deur en kunt daarna rustig bijkomen in het schitterende natuurgebied van Katwijk. Je kunt er een fiets huren om het gebied te verkennen of een uitstapje maken naar één van de mooie steden in de buurt. Kortom: hier boek je de leukste strandbungalow in Katwijk die je kunt vinden.

Een weekend of een week er tussenuit

We hebben verschillende aanbiedingen voor het verblijf in een strandbungalow in Katwijk. Voor een kort verblijf kun je ervoor kiezen om een bungalow voor een weekend af te huren. Wil je wat langer blijven, dan hebben we ook pakketten voor een midweek of een hele week. Jij bepaalt zelf hoe lang je er tussenuit wilt en de prijs is ook afhankelijk van het aantal personen. Onze strandbungalow in Katwijk biedt namelijk ruimte voor wel zes personen. Zo kun je met al jouw vrienden of familie samen genieten van een schitterende vakantie.

Strandpaviljoen

Even geen zin om in de strandbungalow te blijven? Dan biedt ons strandpaviljoen Willy Noord uitkomst. Het paviljoen aan zee verzorgt niet alleen lekkere ontbijtjes en diners, maar we hebben ook verschillende activiteiten voor groepen, zoals barbecues en andere feesten en partijen. Zo hoef jij je nooit te vervelen en ligt alles binnen handbereik van jouw strandbungalow in Katwijk.