Strandbungalow Nederland

In Katwijk een strandhuisje huren

Wat kan het heerlijk zijn om er gewoon in Nederland enkele dagen tussenuit te gaan! Via ons in Katwijk een strandhuisje huren staat garant voor enkele dagen ultieme ontspanning en lekker uitwaaien aan zee. We hebben een zeer divers aanbod, en huisjes beschikbaar voor zowel koppels als hele families. Afhankelijk van uw voorkeuren kunt u bij ons in Katwijk een strandhuisje huren van diverse afmetingen, en indien gewenst met extra luxe interieur. Onze gezellige huisjes zijn namelijk verkrijgbaar in zowel een Comfort Variant als in een Deluxe versie. Zo kiest u zelf hoe luxe u op vakantie gaat, en hoeveel geld u uitgeeft.

In Katwijk een strandhuisje huren

Online een strandhuisje in Katwijk huren

Via onze website kunt u gemakkelijk het gewenste strandhuisje in Katwijk huren. Klik op het huisje van uw keuze, en u ziet vervolgens alle specificaties. Hoeveel slaapkamers het heeft bijvoorbeeld, maar ook hoeveel personen erin passen, wat de exacte prijs is en hoeveel sterren het huisje heeft. Ook kunt u zien wanneer dit huisje in Katwijk beschikbaar is. Indien het nog niet gereserveerd is op de dagen dat u het wilt huren kunt u het direct boeken. Selecteer daarvoor het gewenste verblijf en klik op ‘Boek’. De rest wijst zich vanzelf!

Heerlijk uitwaaien aan het strand

De reden dat een weekend of midweek aan het strand zo populair is moge duidelijk zijn. Er zijn weinig plekken waar u zo lekker kunt uitwaaien en helemaal tot rust kan komen als in een houten huisje aan het strand. Als u daarvoor bij ons aanklopt bent u altijd verzekerd van de beste prijs, want wij houden de concurrentie te allen tijden scherp in de gaten. Bovendien stellen wij hoge eisen aan zowel het comfort als de hygiëne van onze huisjes, en bieden we razendsnel internet aan in elk van onze strandhuisjes in Katwijk.

Wat te doen in Katwijk aan Zee?

U kunt natuurlijk in Katwijk een strandhuisje huren om de hele dag in de zon te liggen en met uw voeten door het zand te woelen, maar ook de omgeving is erg aantrekkelijk om te bezoeken. Het oude vissersdorpje Katwijk aan Zee staat bekend om de talloze bezienswaardigheden voor jong en oud. Zo is het vlakbij de Keukenhof en attractiepark Duinrel, maar is ook het eigen centrum erg pittoresk. Loop er een rondje, bezoek Het Katwijks Museum en schuif aan op een gezellig terrasje voor een lekkere lunch of een glas wijn. ’s Avonds slaapt u heerlijk op onze topkwaliteit matrassen in uw eigen strandhuisje in Katwijk, en geniet u van het ruizen van de zee op de achtergrond. Wat wilt u nog meer?