Vakantie strandhuisje

Genieten van uw vakantie in een strandhuisje

Op zoek naar een vakantie strandhuisje, maar wil je niet te ver rijden? Maak dan kennis met Willy Noord Strandbungalows in Katwijk. Onze bungalows staan op het strand langs de Noordduinen van Katwijk, met een prachtig uitzicht op de Noordzee. Ook hebben onze bungalows alles wat jij zoekt in een goed vakantiehuisje, met genoeg ruimte voor het hele gezin. Je hoeft het ook niet ver te zoeken als het gaat om leuke activiteiten. Je verblijft dus in een leuk vakantie strandhuisje waar jij je geen moment hoeft te vervelen.

Lekker bijkomen

In onze vakantie strandhuisjes kun je even lekker helemaal bijkomen in de mooie omgeving van Katwijk. Je hoeft de deur van de strandbungalow maar te openen, en je staat al bijna direct op het strand. Daarnaast zijn er ook genoeg activiteiten in de buurt waarmee je het gebied op een unieke manier kunt verkennen. Zo is er een manege vlakbij waar je een paard kunt huren om lekker mee door de duinen te rijden. Ook beschikt het strand over een surfschool waar je binnen het seizoen lessen kunt nemen. Daarnaast mag je ook je hond meenemen naar het vakantie strandhuisje, mits je voldoet aan de gemeentelijke regelgeving.

Alle ruimte

Zowel binnen als buiten beschikt ons vakantie strandhuisje over alle ruimte die jij nodig hebt om tot rust te komen. Iedere bungalow bevat twee slaapkamers, waarvan de tweede bestaat uit losse bedden. Als je maar met zijn tweeën bent, heb je dus nog een extra kamer over om jouw vakantie spullen in te plaatsen.