Strandhaus

Een vakantie in een ‘Strandhaus’ van Willy Noord Strandbungalows

Met een strandhaus van Willy Noord Strandbungalows bezorg jij jezelf een prachtige vakantie aan zee in Katwijk. Door een strandhaus te boeken bij ons verblijf je een paar dagen lang in een prachtig natuurgebied met de Noordzee direct aan jouw voeten. Je kunt niet alleen even rust vinden, er zijn ook genoeg activiteiten in de omgeving te om je nooit te hoeven vervelen. Je hebt dus tal van mogelijkheden om erop uit te gaan terwijl je recht tegenover de zee verblijft met een schitterend uitzicht.

In Katwijk een strandhuisje huren
Een huisje in Katwijk aan Zee huren

Omgeving

Het strandhaus van Willy Noord Bungalows is zo bijzonder vanwege de omgeving. Onze bungalows liggen in een prachtig duingebied omgeven door pittoreske badplaatsjes. Maar daarnaast zijn er ook tal van attracties in de buurt om een gezellig dagje uit te beleven. Zo ben je met een kleine autorit in het pretpark Duinrell in Wassenaar, of kun je alles ontdekken over het lichaam in het interactieve museum Corpus. Daarnaast worden er op het strand ook genoeg dingen ondernomen, waardoor je altijd gemakkelijk jouw strandhaus kunt uitlopen om iets leuks mee te maken.

Hondvriendelijk

Het strandhaus van Willy Noord Strandbungalows is daarnaast ook hondvriendelijk. Je kunt dus jouw trouwe viervoeter gewoon meenemen naar het strandhaus. Je zit in een uitstekend gebied om de hond lekker uit te laten en het strandhaus zelf biedt ook voldoende ruimte voor het dier. Een strandhuisje in Katwijk is dus het ideale plekje om even lekker bij te komen.