Vakantie aan de kust

Een schitterende vakantie aan de kust

Een paar dagen lang wakker worden aan zee tijdens een prachtige vakantie aan de kust. Willy Noord Strandbungalows heeft voor een goede prijs een mooi aanbod aan vakantiehuisjes in het natuurgebied van Katwijk. Je bent omgeven door de schitterende Noordduinen en loopt zo vanuit de bungalow naar de vloedlijn van de Noordzee. Verken de omgeving te fiets of te paard of ga lekker uit eten in Katwijk of één van de andere badplaatsen langs de kust. Je hebt er genoeg te doen om een paar dagen lang weer helemaal op te kunnen laden.

Een huisje in Katwijk aan Zee huren
Een huisje in Katwijk aan Zee huren

Wandelen aan zee

Tijdens jouw vakantie aan de kust kun je de wandelschoenen aantrekken en er flink op uit. De Noordduinen van Katwijk is namelijk een natuurgebied dat zich uitstekend leent voor wandeltochten langs de kust. Door de goede bewegwijzering raak je niet snel de weg kwijt. En anders loop je gewoon via de zee terug tot je weer bij jouw bungalow bent.

Kitesurfen

Als je meer voor het avontuur wilt gaan, kun je ook terecht bij de surfschool op het strand. Deze biedt verschillende soorten lessen aan, waaronder het gewone golf surfen of kitesurfen, waarbij je met een vlieger over de branding getrokken wordt. Daarnaast zijn er nog tal van andere activiteiten die je aan de kust van Katwijk kunt doen. Wil je een strandhuisje bij ons huren? Boek dan nu via onze website en beleef een mooie vakantie aan de kust voor een scherp tarief.