Strandbungalow Nederland

Een huisje in Katwijk aan Zee huren

Bent u op zoek naar een fijn huisje in Katwijk aan Zee? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij beschikken namelijk over diverse luxe beachbungalows waarin we u een heerlijk verblijf kunnen garanderen. Deze bungalows liggen pal aan het strand, waardoor u zo vanuit de voordeur met uw voeten in het stand stapt. Voor de deur staan picknicktafels voor de dagelijkse boterhammen en warme maaltijd, maar u loopt ook zo richting ons gezellige strandpaviljoen voor een lekkere lunch, snack of alcoholische versnapering. Bij ons een huisje in Katwijk huren staat garant voor een weekend of midweek ultieme ontspanning, met niets anders dan het geluid van het ruisen van de zee wanneer u slaapt.

In Katwijk een strandhuisje huren

Online huisje in Katwijk huren

Met onze handige reserveer-tool op deze website kunt u heel eenvoudig een huisje in Katwijk huren. U ziet een handig overzicht van alle huisjes die we hebben, en wanneer u erop klikt ziet u de beschikbaarheid. U kunt bij ons zowel in Katwijk een strandhuisje reserveren voor een weekend of midweek in de toekomst, als een last-minute huisje boeken. De last minute aanbiedingen hebben we uiteraard niet altijd, dus houd de website goed in de gaten om te zien of er iets voor het komende weekend beschikbaar is. Heeft u onverwachts zin om er even tussenuit te gaan en zoekt u een huisje in Katwijk met een leuke korting? Dan loont het zeker de moeite onze last-minute pagina te bekijken!

Plof neer op ons strandpaviljoen

Uiteraard zijn al onze beachbungalows voorzien van een keukentje, maar ook als u liever buiten de deur eet zijn er genoeg opties. Plof bijvoorbeeld neer op ons eigen strandpaviljoen! Wij serveren allerlei lekkere hapjes, lunch en diner, en natuurlijk koffie, thee, fris en alcoholische versnaperingen. Liever het centrum van Katwijk aan Zee ingaan voor een lekkere maaltijd? Dat kan natuurlijk ook. Dit authentieke vissersdorpje is rijk aan gezellige terrasjes, waar u zowel met een groot als klein budget een heerlijke maaltijd kunt nuttigen.

Je eigen strandhuisje in Katwijk

Na een dagje relaxen op het strand, wandelen in de omgeving of misschien wel een bezoekje aan het Het Katwijks Museum, Duinrel of de Keukenhof trekt u zich terug in je eigen, knusse huisje in Katwijk. Wij hechten veel waarde aan comfort, hygiëne en privacy, en bieden u altijd een persoonlijke service. Zo weet u zeker dat u 100% kunt genieten van uw verblijf aan het strand, en u helemaal opgeladen weer thuiskomt.